Nyt on vihdoin hotellit molempiin kohteisiin varattu!!

HCMC:ssä päätimme majoittua Cherry Hotel:iin (http://www.agoda.com/asia/vietnam/ho_chi_minh_city/cherry_hotel.html). Oli saanut hyviä arvosteluja Agodan sivuilla ja näytti kuvien perusteella siistiltä. Hotelli sijaitsee District 1:llä, joten siitä luulisi olevan helppoa sitten liikkua ympäriinsä ja varailla retkiä ja bussilippuja jne.

Mui Ne:hen varasimme aiemminkin mainitsemani Canary Beach Resortin (ei sentään koko resorttia, pari huonetta vain ;). Tuosta hotellista odotukset on melko korkealla (siis mitään luksusta en tuolla budjetilla odota, mutta siis hinta-laatu-suhteeltaan hyvää tasoa....).

Viime yönä näin  unta, että oltiin reissussa. Muistan ihmetelleeni, että miksei hotelli olekaan ihan rannalla, vaikka hotellikuvauksen perusteella sen piti olla :D. Muutenkin pikku ongelmia taisi tulla vastaan. Mut jos tälläsiä painajaisia näkee etukäteen, niin sehän tarkoittaa vaan, että reissu menee hienosti! ;)

Eilen muuten ostin myös apteekista manteliöljyä nenän kuiville limakalvoille. Ympäri vuoden allergiasta kärsivänä nuo pitkät lennot on täyttä tuskaa niistämisineen ja nenän (sekä sisä- että ulkopinnan) kuivumisen takia... Viimeksi Thaimaanhan matkustettaessa jouduin vaan kärvistelemään, kun en ollut tajunnut tälläisesta kärsiväni :(. Välilaskupaikan tax free myymälä pelasti tilannetta hieman kun sain käydä ostamassa erittäin rasvaista voidetta punaiseen ja kirvelevään nenääni :). Kerron kokemuksia sitten reissun jälkeen  tai jo reissun aikana, mikäli koneelle siellä ehdin! :)

Hieman retkiseuruetta myös jännittää nuo Helsinki-Vantaan matkalaukkusotkut... Allekirjoittanut luuli, että ongelmaa olisi vaan saapuvien matkalaukkujen käsittelyssä, mutta myös lähtevissä on ongelmaa ilmennyt eikä laukut olekaan päätyneet oikeille lennoille. Kalliiksi tulee kyllä firmalle korvata matkustajien välttämättömiä hankintoja perillä lomakohteissa...

Mutta josko tässä olisi kaikki tälläerää.. Matkalaukun voisi kohta kaivaa jo kellarista esiin... kuitenkin enää vain 11 yötä lähtöön ;)

-N26-